Тиждень російської мови та світової літератури

З 22 по 26 лютого з метою розвитку в учнів пізнавального інтересу до вивчення російської мови та зарубіжної літератури, формування комунікативної компетентності та пізнавальної активності учнів, ознайомленням з кращими надбаннями класиків світової літератури в період  в школі проведено Тиждень російської мови та світової літератури. 

Тиждень був орієнтованим на включення в роботу всіх вікових групп учнів, оскільки класи навчального закладу були охоплені різноманітними заходами:

Протягом Тижня діяла «Галерея мудрості», де учні мали змогу познайомитися з творчістю видатних письменників та поринути у світ мудрих висловлювань.

Знаковим заходом стала літературно – музична композиція «Срібні дзвони поетичного століття» (11 класи, кер.Кавалєрова М.М.) та конкурс читців. На розсуд слухачів учні представили поетичні твори російських письменників. Гран-прі отримав Діденко К. (11-А), І місце посів Дячук К. (11-А), ІІ місце- Кравченко О. (11-А) та Гордієнко О. (11-Б),  ІІІ місце – Клітинська Д. (11-Б).

0 Comments
Posted on 03 Mar 2016 by admin
Content Management Powered by CuteNews