День Гідності та Свободи

Україна – цетериторія гідності й свободи. Такими нас зробила не одна, а дві революції – наш Майдан 2004 року, який був Святом Свободи, і Революція 2013 року, Революція Гідності. Це був надзвичайно важкий іспит для України, коли українці продемонстрували свою європейськість, гідність, своєпрагнення до свободи. 

З 16 по 20 листопада у школі відбулися заходи з нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи. Класні керівники 1-11 класів провели  Години патріотизму: “Я – українець і цим пишаюсь”,  “Україна починається з кожного з нас”, “Вірю в Україну! ”,  “Ми - патріоти України”, а 20 листопада Єдину виховну годину  “Україна – це територія гідності та свободи”, яка закінчилася Хвилиною мовчання (о 09.00) на знак подяки і шани всім борцям за вільну, незалежну Україну. Найактивнішим серед учасників мистецької акції “Створи Голуба миру” були учні 6-В класу та вихованці гуртка “Травоплетіння”. У листопаді продовжувалося виготовлення листівок для воїнів АТО та учнів Луганщини “Батьківщина в нас одна, всімпотрібна вона!”. Найцікавіші малюнки учнів 1-5х класів на тему  “Що я бажаю своїй Батьківщині” та “Пишаюся тобою, Україно!” було розміщено на І поверсі.

Лідери учнівського самоврядування брали участь у районному заході до Дня Гідності та Свободи та у загальноміській Естафеті єдності, звитяги та слави у рамках національно-патріотичного проекту  учнівської молоді КиєваНам Українавище над усе”. 

      «Наш дух не зламати, свободу не вбити!»

0 Comments
Posted on 04 Dec 2015 by admin
Content Management Powered by CuteNews