Театралізована вистава «На вулиці пильнуй – Дорожні правила шануй!»

Сьогодні проблема безпеки дитини, її уміння захистити себе в навколишньому середовищі була й залишається актуальною у системі виховання й освіти нашої молоді.

Отримати знання з Правил дорожнього руху, Правил пожежної безпеки, особистої безпеки учні можуть на уроках з основ здоров’я та під час Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності, який розпочався в районі з 15.12.2014.

Серед заходів, які було заплановано, хочеться відзначити театральну виставу «На вулиці пильнуй – Дорожні правила шануй!», яку розіграли учнівські колективи 2-А (кл. керівник Юрченко І.О.) та 4-В (кл. керівник Свередюк Е.Ю.). У казковій формі першокласникам було запропоновано згадати Правила дорожнього руху, які повинні знати усі пішоходи, щоб уникнути неприємних ситуацій на дорозі.

Після перегляду вистави першокласники із задоволенням відповідали на питання ведучих та гостей свята.

На святі були присутні головний спеціаліст з питань охорони праці Дарницького управління освіти Саакянц І.П.,  інспектор з профілактичної роботи відділу ДАЇ з обслуговування Дарницького району ГУ МВС України в м.Києві Ковбаса А.В., журналісти телевізійного каналу «МАРС ТВ» та  батьки учнів.

  

 

 

 

0 Comments
Posted on 17 Dec 2014 by admin
Content Management Powered by CuteNews