Літературно-музична композиція "Рядки, опалені війною"

 29 квітня відбувся урочистий захід, присвячений 68-й річниці з Дня Перемоги, підготовлений учнями 10-Б класу (кл.кер. Самарська В.Ю.)

Учні 5-10-х класів разом з ветеранами слухали вірші поетів-фронтовиків О.Твардовського, К.Симонова та поета В.Симоненка; переглянули хроніки часів Великої Вітчизняної війни.

З глибоким внутрішнім переживанням слухали учні пісні про війну у виконанні учнів 10-Б класу, дівочого дуету Кушнір В. та Куницької О., шкільної вокальної групи "Вишмванка" (керівник-вчитель музики Колесник Лариса Анатоліївна), яку ми раді привітати з ІІІ місце в районному фестивалі-конкурсі військово-патріотичної пісні «Пісні, обпалені війною».

 Презентацію композиції можна переглянути тут

Уроки Мужності «Люди та долі»

Минають роки, відлітають у вічність. Уже чимало відлетіло років, відколи замовкли останні постріли гармат, настала тиша, прийшов на нашу землю мир довгожданий, вистражданий, здобутий найвищою ціною людських життів. Усе далі відходять грізні і важкі роки Великої Вітчизняної війни, але не згасає пам'ять про тих, хто не шкодував своєї крові, свого життя. Кожен із нас поділяє думку, втілену в словах: „Ніхто не забутий, ніщо забуто".

29 квітня в 5-10 класах відбулися зустрічі учнів із ветеранами та учасниками ВВв, дітьми війни, ветеранами праці. Цікаві розповіді Попова Анатолія Олексійовича, Щербакова Анатолія Платоновича, Алюніна Олександра Володимировича (випускника школи), Ніколаєнкова Миколи Олександровича та Гришекіна Віктора Семеновича (дідуся учня 10-А класу Гришекіна Антона) не залишили нікого байдужими.

0 Comments
Posted on 30 Apr 2013 by admin
Content Management Powered by CuteNews