Вас вітає 9А!

28 грудня з восьмої години ранку учнів та батьків у холі першого поверху вітали Дід Мороз та Снігуронька, казкові герої.

Закінчується 2012 рік, а разом з ним і перший семестр навчального року.  З 29 грудня учні підуть відпочиватина зимові канікули. Усі учні чекають цього дня весь перший семестр, тому що цього дня замість шкільної форми можна вдягнути карнавальний костюм.

50 учнів, які прийшли до школи першими (хлопчики та дівчатка початкової школи), отримали повітряну кульку. Яким же було здивування тих, хто сьогодні запізнився, коли їм черговий 9-А пропонував замість запису у щоденнику вдягти новорічну маску та ходити в ній до кінця дня!

Лідер учнівського самоврядування Бугай Катерина та член УР Караре Вероніка від 9,11-х класів дарували «Кіндер-сюрпризи».

Зазиваючи до себе, дівчата–циганки ворожили на наступний рік, даруючи цукерки із висловленнями щирих почуттів.

Дзвоник з першого уроку дав старт грі «Квест» «Кошик скарбів». Отримавши від Діда Мороза, Снігуроньки та Казкової феї завдання, команди 5-8 класів відправилися на пошуки сюрпризів. Іспит на швидкість, кмітливість, уважність та знання загадок допоміг знайти солодкі подарунки командам 5-А, 6-А, 7-А та 8-Б класів.

Мандарини від «Гостя з Кавказу» отримав кожний, хто зміг виконати завдання та дати правильні відповіді на питання.

На кожній перерві на ІІ поверсі працювала ігротека. Різноманітні конкурси та розваги проводили хлопці та дівчата 9-А класу.

Але найбільш жаданою була музична пауза, коли кожен з учнів міг разом із своїми друзями потанцювати біля Ялинки.

Ось таким, наповненим незабутніх вражень, залишиться у пам’яті всіх останній день навчання у 2012 році.

Дякуємо вам, 9-А клас та Світлано Вадимівно!

0 Comments
Posted on 29 Dec 2012 by admin
Content Management Powered by CuteNews